dimarts, 10 de març del 2015

PRESENTACIÓ - Rutina de salt Powerexplosive. (1 de març - 10 d'abril)


POST RÀPID per assenyalar quina és la rutina de salt que m'he posat a treballar de cara a aquest mes i mig "venidero". Una rutina mixta entre weights&plyos (com ha de ser) però sense un volum de treball excessiu, cosa que, penso, em permetrà combinar-m'ho amb els entrenaments d'equip sense morir en l'intent... 

NOTA: faig emfasi en el factor volum de treball físic perquè el 99% de rutines estandard de salt que rulen per internet tenen una exigència de treball excessivament alta com per fer-les enmig de la temporada (sobretot per esportistes amateurs) sense assumir un risc innecessàriament elevat de, com a mínim, caure en el sobreentrenament, i en el pitjor dels casos, guanyar-te una lesió per estrés musuclar o fatiga. 

Fent un resum ràpid, la cosa queda així: 

- 1RM estimat en sentadilla = 90KG. A partir d'aqui s'obté le valor en KG dels % que es poden observar al primer requadre de la imatge. A cada video de l'entrenament citaré els KGs utilitzats corresponents al % que proposa la rutina.

- Procuraré fer un seguiment de cada entrenament de principi a final, no obstant el post en relació als entrenament sera setmanal (és a dir, un cop hagi fet els 2 entrenaments que tocava aquella setmana). Serán posts amb poca lletra perqué els comentaris dels entrenamets els faré en el mateix video on em mostri executant els exercicis aqui presentats.

La rutina està PUBLICADA a la sempre interessant i seriosa web del Powerexplosive. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada